Navarsete beklager utfall

Liv Signe Navarsete beklager utbruddet mot lokalsykehusforkjemper Janne Endal Andersson.

Navarsete.jpg
Kultur

Janne Andersson kritiserte Senterpartiet og hevdet foran flere TV-kameraer onsdag at partiledelsen har sviktet distriktene i sykehussaken. Navarsete reagerte sterkt på kritikken og sa det var urettferdig at hun og Sp skal få refs for vedtak hun har kjempet mot.Se Navarsetes utfall her- Jeg kunne definitivt spart meg utfallet, sier Navarsete til NRK torsdag.- Når jeg hører og ser meg selv, er det ingen tvil om at jeg fremstår som sint. Jeg er glad for at Janne Endal Andersson er ei romslig dame, og hun har sagt at hun tåler dette veldig godt. Jeg har veldig stor respekt for henne. Hun jobber for en viktig sak for Distrikts-Norge. Er det noe vi trenger er det nettopp damer som henne, sier Navarsete. (©NTB)Les også: Skjelte ut kritisk velger

Nyheter
Kultur