Nekter å bla opp en astronomisk sum

Bayern München vil ikke ha Schalkes keeper Manuel Neuer hvis prisen blir «astronomisk».

Kultur

Det som er sikkert er at salgssummen ikke blir mindre etter Neuers fabelaktige oppvisning for Schalke mot Manchester United i tirsdagens semifinale i mesterligaen.- Vi ønsker oss Manuel, fastslår Bayern München-president Uli Hoeness.Akkurat det har han sagt noen ganger den siste tiden. I tillegg vil spilleren selv flytte litt lenger sør i Tyskland.- Der det finnes et ønske, kan det også finnes en løsning, men Schalke må ikke komme opp med et astronomisk krav. Forhandlingene er ikke kommet i gang, men de er nært forestående, sier Hoeness.I Schalke vet de at de sitter på et godt produkt.- Hans salgsverdi er allerede meget høy. Jeg vet ikke om den kan gå ytterligere opp. Men etter at jeg har sett kampen mot United sa jeg til meg selv: Hvorfor selge denne spilleren? sa Schalkes direktør Horst Heldt.Neuer har selv sagt at han ikke ønsker å forlenge kontrakten som utløper etter kommende sesong. (©NTB)

Nyheter
Kultur