Rekordmange kvinner til NHH

For femte året på rad er bachelorutdanningen ved NHH Norges mest søkte studium.

NHH.jpg
Kultur

2112 søkere har Norges Handelshøyskole (NHH) som førsteprioritet. Det er en oppgang på 2,4 prosent fra 2010.- Søkertallene ser veldig positive ut. Vi befester vår posisjon som Norges mest søkte studium, sier NHH-rektor Jan. I. Haaland.Tallene fra Samordna Opptak, som ble offentliggjort i dag - onsdag, viser at NHH har totalt 4752 søkere til bachelorstudiet. Det er en økning fra 4640 i fjor.Kvinneandelen økerAndelen kvinnelige søkere til NHH har økt fra 38,7 prosent i 2010 til 40,2 prosent i 2011. Aldri før har så mange kvinner søkt NHH.- Dette er veldig bra. NHH har gjennom flere år arbeidet målrettet med å styrke rekrutteringen av kvinner, sier Haaland.

Nyheter
Kultur