Røkke skværet opp med Brustad

- Det var et møte i en særdeles god tone, sier eksstatsråd Sylvia Brustad, som ble invitert på lunsj.

brustad.jpg
Kultur

Ett år etter den bitre Aker-striden, skværet Kjell Inge Røkke opp med eksstatsråd Sylvia Brustad, skriver DN.Nå sier Aker-sjef Øyvind Eriksen ifølge avisen at de lærte av Brustad. Selskapet er forvandlet - uten protester.- Jeg tror både Brustad og vi innser at saken var ... unødvendig. Den kunne vært håndtert bedre, sier Eriksen.- Da vi fikk saken på avstand, inviterte vi henne til en hyggelig lunsj, fortsetter han.Brustad satte stor pris på å bli invitert på lunsj av Røkke og Eriksen.- Det synes jeg var veldig realt gjort. Det var et møte i en særdeles god tone. Vi hadde en fin prat om saken, og alt mulig annet, sier Sylvia Brustad til DN.Les også: Kjell Inge Røkkes damer

Nyheter
Kultur