Thomas Rogne & Co. tilbake på topp

Thomas Rogne og hans Celtic er tilbake på tabelltopp i skotsk eliteserie etter 3-1-seier over Hibernian onsdag.

Thomas Rogne spiller for Celtic. Foto: Jon-Michael Josefsen / Scanpix
Kultur

Thomas Rogne og hans Celtic er tilbake på tabelltopp i skotsk eliteserie etter 3-1-seier over Hibernian onsdag.Byrival Rangers ledet i et døgn etter sin borteseier mot St. Johnstone tirsdag, men to mål av Gary Hooper førte til lederskifte igjen.Anthony Stokes ga Celtic ledelsen. Hooper doblet den met et straffespark og la på til 3-0 like før pause.Thomas Rogne ble byttet inn i pausen og spilte annen omgang. Hibernian reduserte på straffespark ved Liam Miller midt i annen omgang etter at Charlie Mulgrew felte Wotherspoon.Hooper hadde sjansen til å gjøre hattrick, men han skjøt utenfor på et straffespark innbytter Fredrik Ljungberg skaffet.Celtic er to poeng foran Rangers. (©NTB)

Nyheter
Kultur