Turbulent oppladning for Westwood

Verdenstoer Lee Westwood opplevde flydrama på vei til mastersturneringen på Augusta. Det var nemlig røykutvikling i cockpit.

Foto: Scanpix
Kultur

Privatflyet med golferen om bord måtte nødlande etter at det utviklet seg ild i motorrommet.- Det var ganske nifst. Det ser aldri bra ut når du kan lukte røyk og ser at pilotene har tatt på seg maske, sier Westwood.Han ble toer i fjorårets US Masters, bare slått av Phil Mickelson. Oppladningen til årets turneringen, som starter torsdag, ble av den turbulente sorten.- Det kom røyk inn fra cockpit og flygerne fortalte at de ikke kunne la oss få bruke oksygenmasker fordi en fryktet oksygen i kabinen. Dersom det hadde blitt brann kunne det ha fått fart på flammene, forklarer Westwood.Flyet nødlandet. Etterpå spøkte Westwood litt med hendelsen på sin Twitter-profil: «Takk til brannmannskapet på Houston-flyplassen for dere varme mottakelse» og «De er ikke her for å kjøle ned putteren min. Den er ikke i brann».

Nyheter
Kultur