Siri Kalvig flytter fordi ektemannen Kjell Erik Østdahl starter i ny toppstilling i oljeserviceselskapet Schlumberger i Paris. Der får han ansvar for selskapets internasjonale operasjoner. Kalvig blir med på flyttelasset sammen med parets to døtre.- Vi flytter i september og ungene skal gå på den internasjonale skolen i Paris, sier Kalvig til.Kalvig grunnla Storm Weather Center for 14 år siden og er kjent som værdame på TV 2. Nylig solgte hun seg ned i værselskapet fra en eierandel på 9 prosent til 1,7 prosent av aksjene. Salget ga henne 15 millioner kroner.Les også: Hun ønsker å bruke en del av pengene på prosjekter innen fornybar energi. Hun er for tiden i gang med en doktorgrad ved Universitetet i Stavanger der hun studerer hvilken påvirkning bølger og vind har på hverandre.Hun forsøker nå å få kontakt med universiteter i Paris slik at hun kan fortsette studiene der. I tillegg skal hun forsøke å lære fransk. (©NTB)