- Kone og datter har flyktet

- Presset på Gaddafis regimet har blitt så stort, sier USAs utenriksminister Hillary Clinton.

clinton.jpg
Kultur

Amerikanske myndigheter mener det stemmer at Muammar Gaddafis kone og datter har flyktet til Tunisia og at den libyske oljeministeren har hoppet av.- Presset på Gaddafis regimet har blitt så stort at Gaddafis kone og datter har flyktet over grensa til Tunisia i løpet av de to siste dagene, sa USAs utenriksminister Hillary Clinton til TV-stasjonen CBS torsdag.Hun la til at den libyske oljeministeren Shokri Ghanem har hoppet av.De siste dagene har det gått rykter om at både Gaddafis kone Safia, datteren Aisha og oljeminister Ghanem befinner seg i Tunisia.Opplysningene er imidlertid ikke blitt endelig bekreftet, og regjeringen i Libya avviser at Shokri har hoppet av. (©NTB)

Nyheter
Kultur