Prinsessehatt solgt for 720.000

Den dramatiske hattekreasjonen til prinsesse Beatrice er solgt for 720.000 kroner.

beatrice.jpg
Kultur

Forrige uke gikk det frem at hatten den engelske prinsessen Beatrice bar under prinsebryllupet sist måned skulle auksjoneres bort. Den mye omdiskuterte silkehatten ble ifølge BBC solgt søndag til omlag 81.100 pund - tilsvarende 720.000 norske kroner under auksjonen på Ebay.Les også: Nå skal hatten auksjoneres bortDen 22 år gamle prinsessen donerer pengene til hjelpeorganisasjonen Unicef og 'Children in Crisis'.- Det er en fin mulighet til å samle inn så mye penger som mulig til to fantastiske veldedighetsorganisasjoner, sier Beatrice, ifølge nettstedet.- Jeg håper den som vinner auksjonen får det like moro med hatten som jeg hadde, fortsetter hun.Hatten er designet av Philip Treacy.

Nyheter
Kultur