- Lei deg en guide på ferie

A-magasinets Kjersti Stavrum Løken liker å se og gjøre nye ting i ferien. Med en guide får man mer ut av dagen, forteller hun i sommerpraten.

kjersti_s_l_sommerprat.jpg
Kultur

Når man til daglig jobber som utgavesjef for A-magasinet, redaktør for Aften og featureredaktør i Aftenposten, skulle en kanskje tro at sommerferien blir tilbragt i ro på en solseng langt fra ståk og støy.Men Kjersti Stavrum Løken er ikke spesielt glad i å ligge og sole seg. - Jeg trives best på reise med familien og jeg vil helst se og gjøre nye ting, forteller Stavrum Løken til HegnarKvinner.Hennes beste ferietips er å leie guide når man drar på ferie og storbytur.- Mange synes tydeligvis at guider er slitsomme eller at det er kjipt å gå i grupper, men lei deg en guide og se hvor mye mer du får ut av dagen. Hun anbefalte nylig lesere å leie seg en egen guide i en kommentar i Aften.Så hva gjør så Aftenposten-ildjernet for å lade batteriene?- En kombinasjon av å trene, lese og å være sammen med mannen min og barna, sier Stavrum Løken- Og både være i aktivitet og å ha tid til å tenke og reflektere er det beste.Blant treningsfavorittene for sommersesongen nevner hun at løping er det beste hun vet.- Ellers blir det sykling - og kanskje utprøving av rulleskiene som har samlet støv siden jeg fikk dem til jul for halvannet år siden, legger Løken Stavrum til.Helt til slutt, hva er det perfekte sommermåltidet for deg?- Asparges med smeltet smør og salt, fersk mozzarella og søte tomater, avslutter hun.NB! Hver ukedag, sommeren gjennom, snakker kvinnelige næringslivstopper, konsernsjefer, politikere, analytikere, meglere, grundere og kultureliten om hva sommer betyr for nettopp dem. Følg med på sommerpraten på HegnarKvinner.

Nyheter
Kultur