Som ventet fra Hennes & Mauritz

Klesgiganten løftet topplinjen i andre kvartal, men satt igjen med litt mindre på bunn. Det var som analytikerne ventet.

h&m.jpg
Kultur

Klesgiganten Hennes & Mauritz satt igjen med et nettoresultat på 4,26 milliarder svenske kroner i avvikende andre kvartal. I samme periode i fjor satt selskapet igjen med 5,21 milliarder svenske kroner på bunnlinjen.Resultatet før skatt endte i de tre månedene fra mars til utgangen av mai på 5,75 milliarder svenske kroner, mot 7,04 milliarder svenske kroner i andre kvartal 2010.Analytikerne hadde på forhånd ventet et resultat før skatt på 5,75 milliarder svenske kroner.Drftsresultatet ble på 5,60 milliarder svenske kroner. I samme periode i fjor endte driftsresultatet på 6,96 milliarder svenske kroner.Hennes & Mauritz omsatte i perioden for 27,63 milliarder svenske kroner, sammenlignet med 27,03 milliarder svenske kroner i andre kvartal i fjor.Les også: Versace designer for H&M

Nyheter
Kultur