TV2 kan rappe skiskyting fra NRK

TV2 er såret etter at betalrettighetene til eliteserien i fotball forsvant. Nå kan kanalen sikre seg skiskyting på NRKs bekostning.

Tarjei Bø. Foto: Heiko Junge / Scanpix.
Kultur

NRK har rettigheter til verdenscupen og verdensmesterskapene i skiskyting til 2014. Da kan det være slutt.Skiskytterforbundet merker interesse for rettighetene.- Vi merker jo det, både via medier og samtaler. TV 2 har flagget at de også ønsker skiskyting, sier skiskytterpresident Tore Bøygard til NRK.TV 2s sportssjef, Bjørn Taalesen, har lyst til å utvide kanalens sportsmeny.- Skiskyting hører i norsk verden til noe av det mest attraktive som er, og rettighetene til skiskyting er noe en må vurdere, sier Taalesen.NRK tar budkampen med ro.- Sportsrettigheter er omskiftelige, og dette må vi ta når den tid kommer. Vi er alltid bekymret fordi vi ønsker å gi vårt publikum og allmennheten et godt tilbud også når det gjelder sport, sier mediesjef Øyvind Lund i NRK. (©NTB)

Nyheter
Kultur