Bipper-Silje på millionjakt i USA

Silje Vallestad og Bipper er i gang med to emisjoner. En som skal finansiere flytting til USA, og den andre skal innbringe 50 millioner kroner fra venture-selskap.

Vallestad_Silje.jpg

- Vi har blitt kontaktet og har blitt satt i kontakt med flere ventureselskap i forbindelse med en stor internasjonal emisjon, sier Bipper-gründer Silje Vallestad til Finansavisen.Hun forteller at emisjonen vil blir rettet mot et ventureselskap, og kan bli mellom 5 og 10 millioner dollar.Sist Bipper hentet penger i markedet var i fjor. Den gang var selskapet priset til 70 millioner kroner før en emisjon på 10 millioner. Allerede da hadde hun doblet prisingen sammenlignet med et år tidligere, skriver Finansavisen.- Vi diskuterer prisingen blant aksjonærene nå, sier Vallestad.