Bitt av sykkelbasillen

Når Lerum-sjef Trine Lerum Hjellhaug ikke er på sykkeltur i skog og mark, tilbringes sommerdagene både på Hunderfossen, i Sverige og hjemme i Sogndal.

Hjellhaug_Trine_Lerum_Sommerpraten.jpg

Adm. direktør i Lerum, Trine Lerum Hjellhaug, lader i sommer batteriene ved å kose seg sammen med familien, trene og så godt hun kan, prøve å koble bort tanker om jobb.- Det blir en tur til Hunderfossen i begynnelsen av ferien, samt en uke i Sverige helt i slutten. Resten av tiden blir tilbragt hjemme i Saftbygda, forteller Hjellhaug til HegnarKvinner.Grillmat med en god salat og et glass vin er det perfekte sommermåltidet for Lerum-sjefen, gjerne med jordbær og vaniljesuas til dessert.- Er du opptatt av å holde deg i aktivitet i ferien?- Ja, jeg har blitt bitt av sykkelbasillen. Så det blir litt sykling i skog og mark i sommer.- Hva er ditt beste ferietips?- Det er å reise utenlands med familien. Uten PC, men med en god bok og telefonen på lydløs. God sommer!NB! Hver ukedag, sommeren gjennom, snakker kvinnelige næringslivstopper, konsernsjefer, politikere, analytikere, meglere, grundere og kultureliten om hva sommer betyr for nettopp dem. Følg med på sommerpraten på HegnarKvinner.