Cashet inn på førtidspensjonering

Sekretariatsleder i Frp's stortingsgruppe, Per kristian Solbakk, bekrefter at stortingsgruppen i 2009 inngikk en avtale om førtidspensjonering med Eli Hagen.

Eli_Hagen.jpg
Kultur

Avtalen sikret Carl I. Hagens kone og tidligere sekretær i Frp, Eli Hagen, i overkant av én million kroner i sluttpakke, skriver Dagbladet tirsdag.- Til grunn for denne lå en helhetsvurdering og rimelighetsbetraktning i forhold til alder, oppgaver og arbeidssituasjon, etter nesten 30 år i tjeneste for stortingsgruppe og parti, som sekretær for parlamentarisk leder Carl I. Hagen, sier sekretariatsleder i Frp's stortingsgruppe, Per Kristian Solbakk til avisen.Avtalen gjelder frem til 2012, når Eli Hagen går over i ordinær pensjon.Solbakk vil ikke kommentere beløp, men ifølge Dagbladet skal "etterlønnen" eller "sluttpakken" være på i overkant av én million kroner, i følge Dagbladet.

Nyheter
Kultur