Emigrerer fra regnfylte Bergen

Direktør i Konkurransetilsynet Christine Meyer foretrekker Sørlandet fremfor Vestlandet om sommeren.

Meyer_Christine_Sommerpraten.jpg

Når sommeren kommer emigrerer direktør i Konkurransetilsynet, Christine Meyer, fra Bergen til Risør.- Regn er utmærket jobbvær, men ikke fullt så fint når en skal ha ferie, forteller hun til HegnarKvinner.På Sørlandet lader Meyer batteriene ved å sove, lese og tilbringe mest mulig tid sammen med venner og familie. Disse samler hun gjerne rundt et bord ute, med god mat og gitar og sang som avslutning på kvelden.- Er du opptatt av å holde deg i aktivitet i ferien?- Tur med hunden er en utmerket aktivitet endten det er sommer eller vinter. En overgrodd hage er mer en utfordring, sier direktøren.- Og hva er ditt beste ferietips?- Mitt beste ferietips er å tilbringe sommeren i Risør så klart.NB! Hver ukedag, sommeren gjennom, snakker kvinnelige næringslivstopper, konsernsjefer, politikere, analytikere, meglere, grundere og kultureliten om hva sommer betyr for nettopp dem. Følg med på sommerpraten på HegnarKvinner.