Til daglig leder Benedicte Schilbred Fasmer Sparebanken Vest Kapitalmarked, en stilling hun bytter ut til fordel for direktør for Forretningsutvikling og Kapitalmarked I Argentum fra høsten av. Men først skal sommeren nytes for fullt, skal vi tro Schilbred Fasmer selv.- Sommeren i Norge er kort og kanskje noe av det vakreste som finnes. Det er definitivt et mål å benytte den maksimalt, sier hun til HegnarKvinner.Og sommerdagene tilbringer hun helst med familie og venner på hytten på Stokkøya i Vestfold, og veldig gjerne i en av Norges vakre fjellheimer med fjellstøvler på!Er du opptatt av å være i aktivitet i ferien?- Jeg er generelt dårlig på å sitte stille. Det er noe jeg må øve på, sier Schilbred Fasmer.- En flere dagers fjelltur står alltid på menyen om sommeren for familien. Ellers har jeg latt meg inspirere av spreke damer på øya og gått til innkjøp av kajakk i sommer.- Jeg ser helt nye ting i skjærgården fra lav høyde og i sakte fart - herlig!Hennes beste ferietips er ikke uten grunn derfor at man setter av tid til å utforske norsk natur.- Bruk de fantastiske mulighetene som finnes i Norge om sommeren. Vær turist og fotturist og bli medlem av Den norske Turistforening. Hvis du er opptatt av brunfargen så finnes det mye bra på boks, tipser Schilbred Fasmer!Hvordan lader du batteriene etter en travel hverdag?- Å ha et prosjekt og jobbe fysisk er god avkobling. Gjerne finne på lure praktiske løsninger som kan gjennomføres av flinke håndverkere etterpå.- Jeg hadde noen år hvor jeg slo gress med langljå de første dagene i ferien. Nå har jeg innsett at motorisert klipper er mer effektivt…Når hun skal "super-charge" i hverdagen har hun likevel en helt egen oppskrift.- Ta en god tur, etterfulgt av vedfyrt badstu og en dukkert i kaldt vann. Etter en slik runde føler jeg nesten at jeg har vært bortreist og er klar for ny dyst, forteller Schilbred Fasmer.Helt til slutt, hvordan ser det perfekte sommermåltidet ut for deg?- Svigermors blomkålsalat med rømme og gressløk er definitivt en smak av sommer. Fjellørret eller er heller ikke å forakte og knusktørr hvitvin må til, avslutter hun.
NB!
Hver ukedag, sommeren gjennom, snakker kvinnelige næringslivstopper, konsernsjefer, politikere, analytikere, meglere, grundere og kultureliten om hva sommer betyr for nettopp dem. Følg med på sommerpraten på HegnarKvinner.