Fortsatt ledige plasser på solcruise

Vil du slikke sol på cruise i Middelhavet i sommer? Cruiseselskapet Royal Caribbean International har fortsatt ledige plasser på middelhavscuise i juli.

Spania, Mallorca. Foto: iStockphoto.

Lei av ustabilt vær, hvor dagene skifter mellom regn, yr og trykkende hete?Royal Caribbean International skriver i en melding torsdag at de fortsatt har ledige plasser på Middelhavscruise.- Cruise er genialt for både avslapning og opplevelser. Man kan velge mellom å slikke sol på dekk eller å dra på eventyr på land. Flere og flere nordmenn ser at cruise er et godt alternativ til den tradisjonelle sydenferien, og vi har plass til enda flere nordmenn på våre cruise i Middelhavet i sommer, sier Ellen Stebekk, markedsdirektør for Royal Caribbean International.Hun opplyser om at prisnivået slett ikke er så avskrekkende som før, og viser til et prinivå likt en uke på hotell i syden.- Cruisene våre er også godt tilrettelagt for barnefamilier. Vi har mange aktiviteter for foreldre og barn, men foreldre kan også få tid på egenhånd mens barna tas godt vare på gjennom trygge og skreddersydde aktivitetsopplegg, sier Stebekk.Cruisene går fra blant annet Roma, Malaga og Barcelona med stopp i blant annet Venezia, Sicilia, Athen og Cannes.