God VM-trekning for Norge

Norges får et gjensyn med Kypros og Island i den kommende VM-kvalifiseringen i fotball, men de tøffeste motstanderne blir Slovenia og Sveits.

Egil Drillo Olsen - Foto: Scanpix

Norge fikk Slovenia fra nivå 2 og Sveits fra nivå 3 da gruppene til kvalifiseringen til fotball-VM i Brasil i 2014 ble trukket i Rio de Janeiro lørdag kveld.I tillegg kom Albania fra nivå fire, samt Island og Kypros som landslaget spiller mot i den pågående EM-kvalifiseringen.- Det kunne definitivt vært verre enn dette. Vi slapp de beste lagene fra nivå to, mens vi var uheldig med å få Kypros og Island fra nivå fem og seks, sa landslagssjef Egil Olsen til fotball.no.Toppfotballsjef Nils Johan Semb, som var ekspertkommentator hos TV 2 under trekningen, mente Norge kan si seg meget fornøyd med sin kvalikgruppe.- Sveits var et av de tøffeste lagene fra nivå 3, men vi har gjort det bra mot dem tidligere, sa sportssjefen.