Håkon Opdal på klubbjakt

Håkon Opdal mistrives som reservekeeper i Brann. 29-åringen leter etter en ny klubb.

Landslags keeperne Rune Allmenning Jarstein, Jon Knudsen og Håkon Opdal - Foto: Scanpix

Opdal er bosmanspiller etter sesongen, og agent Stig Lillejord sier til Bergens Tidende det er uaktuelt å forlenge med Brann.- Per nå er ikke det et tema. Det vil være helt feil for Brann, og først og fremst helt feil for Håkon. Rune (Skarsfjord) har valgt en ny førstekeeper, noe som var selvfølgelig allerede da han hentet Piotr Leciejewski, sier Lillejord til BT.- Vi har en ambisjon om å finne en ny klubb til Håkon før overgangsvinduet stenger 31. august, men dette er veldig uforutsigbart. Når noe først skjer, da skjer det fort, legger agenten til.Opdal får en sjelden sjanse mellom Branns stenger i kampen mot Odd Grenland søndag. Førstekeeper Leciejewski er i Polen for å gifte seg.Lillejord jobber hardt for å finne en ny klubb for Opdal.- Håkon har en flott CV, men keeperposisjonen er ikke den letteste når det gjelder dette. Det er et begrenset antall klubber som leter etter keeper i forhold til andre posisjoner. Foreløpig har vi ikke noe konkret, men jeg jobber primært mot klubber utenfor Skandinavia, sier Lillejord til Bergens Tidende. (©NTB)