Jobbnettbrett fra Lenovo

Lenovo lanserer et mobilt, Android-basert nettbrett; ThinkPad Tablet.

Lenovo ThinkPad Tablet. Foto: Lenovo

Lenovo lanserer et mobilt, Android-basert nettbrett. Det nye nettbrettet er knyttet til Android Market og Lenovos App Shop, med tilgang til flere tusen apps.Ifølge Lenovo er ThinkPad Tablet det første fullgode arbeidsnettbrett, og selskapets første nettbrett basert på Googles operativsystem Android 3.1.-Vi har laget et nettbrett for bruk i jobben, men som også har mer fritidsbaserte nettbretts egenskaper, sier salgsdirektør Anders Lersveen i Lenovo.Vekten er på snaue 0,75 kilo, med 10.1 tommer WXGA-skjerm (1200x800) og IPS-skjerm for 178 graders innsyn, opp til 1 GB DDR2 minne og opp til 64 GB SSD lagringsenhet.Lenovo ThinkPad Tablet er tilgjengelig i Norge fra september, og vil koste fra rundt 3.700 kroner til rundt 5.100 kroner, inklusiv merverdiavgift.