Landsskytterstevnet kan bli avlyst

Det er ikke avgjort om årets Landsskytterstevne går som planlagt. En beslutning tas innen mandag.

- Det er egentlig et litt åpent spørsmål. Det er ikke tatt en beslutning. Vi jobber for å få til et styremøte så raskt det lar seg gjøre, sier Olav K. Vaaje til NTB.Han er president i Det frivillige Skyttervesen (DFS).Landsskytterstevnet denne sesongen skal etter planen starte i Bodø fredag til uka. Arrangementet har avslutning 6. august. Opp mot 7000 deltakere er ventet til stormønstringen blant skytterne.- Hendelsene i Oslo og på Utøya blir vi alle berørt av. Jeg vil likevel si at skytterfamilien lærer opp nordmenn til en sunn holdning når det gjelder håndtering av våpen, sier Vaaje.Alle skytestevner i landet ble avlyst helgen etter de tragiske hendelsene der over 90 mennesker er omkommet. (©NTB)