- Respekten for Woods er borte

Tiger Woods' tidligere caddie er irritert etter å ha mistet jobben. Steve Williams føler han har kastet bort to år.

Golf-spiller Tiger Woods - Foto: Scanpix

Williams samarbeidet med Woods i 12 sesonger før Woods droppet ham denne uka.- Jeg vil si at jeg har kastet bort de to siste årene. Han (Woods) har spilt turneringer ganske sjelden. Han har vært skadd. Han har spilt dårlig, sier Williams.- All respekten han opparbeidet seg (hos meg) opp gjennom årene er borte. Jeg holdt meg ved hans side i en periode der mange mente at jeg burde ha gitt meg, sier Williams.Woods' karriere har stupt etter utroskapsskandalene fra et par år tilbake. Han innrømmet at han var sexavhengig og la seg inn på en klinikk en periode.Williams skal i fremtiden samarbeide med Adam Scott (Australia). (©NTB)