Riise klar for Fulham

John Arne Riise har bestått legesjekken og er klar for engelske Fulham.

John Arne Riise. Foto: Scanpix
Kultur

Det melder www.nrksport.noRiise hentes inn fra italienske Roma. Prisen ligger på rundt 20 millioner kroner. Dermed blir nordmannen Martin Jols kjøp nummer to etter han ble manager i London-klubben forrige måned.Riise var nær å bli Fulham-spiller allerede i 2001. Den gang var han enig med klubben om en overgang fra fransk fotball, men Liverpool kom i sisten liten og snappet opp venstrebacken. Det likte Fulham-fansen dårlig, men ti år senere blir nok 30-åringen ønsket velkommen.Ifølge NRK trente rødluggen med Fulham for første gang tirsdag. I London-laget blir han lagkamerat med Brede Hangeland og lillebror Bjørn Helge Riise.Fulham ble nummer åtte i fjorårets sesong. (©NTB)

Nyheter
Kultur