Skryter av Ståle Solbakken

Ståle Solbakken får ros av Kölns viktige forsvarsspiller Miso Brecko.

Ståle Solbakken. Foto: Keld Navntoft / Scanpix

- Den nye sjefen har gitt et meget godt inntrykk. Det er vi spillerne som må ta hans taktikk om bord og benytte den i praksis, sier Brecko.Sloveneren har spilt snaut 100 bundesligakamper de tre siste sesongene. Han står også med 40 kamper totalt for det slovenske landslaget,- Alle trenere har med seg sine ideer. Men det har vært veldig stille og rolig rundt klubben de siste månedene. Det er behagelig.Solbakken er i det siste kritisert for ikke å ha tildelt Lukas Podolski kapteinsbindet allerede. De fleste tror at Podolski får jobben til slutt.Lørdag leder den norske treneren Köln mot Arsenal i en treningskamp. Det blir også Solbakkens første kamp på sin nye hjemmearena.Seriedebuten finner sted samme sted 6. august mot Wolfsburg. (©NTB)