Solberg opp på 4.-plass

Petter Solberg avanserte én plass på den fjerde fartsprøven under Rally Finland fredag.

Petter Solberg - Foto: Scanpix

Yngstebror Solberg er 17,1 sekunder bak teten etter SS4, som ble vunnet av hjemmefavoritten Mikko Hirvonen. Fartsprøven foregikk i Hassi mellom Tammerfors og Jyväskylä.Verdensmester Sebastien Loeb leder sammenlagt. Franskmannen er 2,7 sekunder foran og har sju sekunders forsprang på finske Jari-Matti Latvala. Petter Solberg følger som nummer fire, mens Mads Østberg også klatret én plass og er på 6.-plass i sammendraget etter SS4. Østberg er 27,2 sekunder bak Loeb totalt.Henning Solberg er nede på 13.-plass sammenlagt etter å ha kjørt inn som nummer 18 på den fjerde fartsprøven. Han tapte drøye 38 sekunder og er nesten et minutt etter totalt. Anders Mikkelsen er nummer 18 i sammendraget. (©NTB)