- Tenk en tanke ad gangen

Ingeborg Moræus Hanssen anbefaler å finne sjelero og nyte lyset i sommer.

Hanssen_Ingeborg_Moreaus_Sommerpraten.jpg

Samfunnsdebattant, forfatter og tidligere kinosjef, Ingeborg Moræus Hanssen, lader sommerbatteriene med påfyll av gode menneskers glade latter, og stille stunder mot hav og himmel.- Jeg driver vekselbruk og ønsker meg ut mot hav og inn i land. Og lar meg invitere i begge retninger, forteller Hanssen til HegnarKvinner.Det perfekte sommermåltidet for Moræus Hanssen inneholder norske grønnsaker, små nypoteter, spekeskinke, sild i dill, rømme og flatbrød. I tillegg gjerne nyplukkede bær rett fra kurven.- Er du opptatt av å holde deg i aktivitet i ferien?- Det blir ikke sommer uten svømming - klokken 7 i Frognerbadet. Og ellers sykkeltrim, forteller hun.- Hva er ditt beste ferietips?- Man bør finne sjelero, nyte lyset, ha laaange dager og tenke en tanke ad gangen.NB! Hver ukedag, sommeren gjennom, snakker kvinnelige næringslivstopper, konsernsjefer, politikere, analytikere, meglere, grundere og kultureliten om hva sommer betyr for nettopp dem. Følg med på sommerpraten på HegnarKvinner.