Tidligere Molde-spiller bidro i United-seier

Manchester United hadde få problemer mot New England Revolution og slo amerikanerne 4-1 i en treningskamp onsdag.

Mame Biram Diouf - Moldespiller - Foto: Scanpix
Kultur

Etter en målløs første omgang tok United kontroll på kampen etter hvilen. Det første kvarteret av annen omgang var hendelsesrikt med fire scoringer.Michael Owen sendte engelskmennene i føringen etter 51 minutter, mens Federico Macheda økte til 2-0 tre minutter senere.De amerikanske vertene reduserte da et frispark fra Benny Feilhaber gikk via Kenny Mansally og forbi Anders Lindegaard i Uniteds-mål etter 56 minutter. Etter en times spill sørget Macheda for 3-1 med sin annen scoring for kvelden, og ti minutter før full tid sikret Park Ji-sung 4-1-seieren for United.Tidligere Molde-spiller Mame Biram Diouf fikk et kvarter som innbytter for United. (©NTB)

Nyheter
Kultur