Tiger Woods er snart tilbake

Tiger Woods er tilbake på golfbanen for første gang på nesten tre måneder i neste ukes WGC-turnering i Ohio.

Golf-spiller Tiger Woods - Foto: Scanpix

Woods har ikke vært i aksjon siden 12. mai da han trakk seg fra Players' Championship. Amerikaneren har slitt med både kneet og akillesen de siste månedene.- Jeg gleder meg til å komme tilbake, sier Woods.Han har slitt tungt både på og utenfor golfbanen etter at utroskapsskandalen ble kjent i november 2009. Golfikonet har rast fra posisjonen som verdensener til 21.-plass på rankinglisten og har ikke vunnet en turnering på snart 20 måneder.Woods har ikke sagt hvem som blir caddien hans. Han sparket Steve Williams, som var caddien hans i tolv år, sist uke. Ifølge Golf Channel kommer barndomsvennen Bryon Bell til å få ansvaret i WGC-turneringen. (©NTB)