Tøff kamp om NHO-jobb

NHOs regiondirektør i Sogn og Fjordane, Karin Helen Halle, har sagt opp, men flere står i kø for å overta sjefsjobben.

jobb.jpg

- Søkerlisten ser svært lovende ut, sier Wenche Lill Bach i personalavdelingen til NHO til Firda.no.NHOs regionsdirektør i Sogn og Fjordane, Karin Helen Halle, sa opp jobben etter å ha flyttet hjem med adoptivsønnen.- Å være regiondirektør i dette fylket krever mye reising, og det er uforenlig med å ta vare på en liten gutt. Mange stiller opp for meg og henter i barnehagen, men det er ikke rett for ham, og det er ikke rett for meg, sa hun i et intervju med Firda i mai.Nå har ti søkere meldt sin interessere for å overta sjefsstillingen.Søknadsfristen gikk ut 10. juli og NHO vil ikke gå ut med de aktuelle kandidatene, men avslører at det er både kvinner og menn.Ansettelsen skal etter planen skje i september.