- Tror på løsning for Hellas og USA

Nordea-sjef Gunn Wærsted tror USA vil heve rentetaket og at det vil bli en positiv løsning for Hellas, men banken er også forberedt på andre utfall.

Waersted_Gunn.jpg

- Er det én ting vi har lært av finanskrisen, så er det å være tett på utviklingen, være forberedt på alle mulige scenarioer, blant annet ved å ta ned risikoprofilen når man manøvrerer i usikkert vann, sier Nordea-sjefen Gunn Wærsted til dn.Likevel tror Wærsted på amerikansk heving av gjeldstaket og positiv løsning for Hellas.- Det er ikke vanskelig å lage scenarier hvor ting kan utvikle seg på en negativ måte. Situasjonen rundt statsgjelden i Europa er avgjørende samt usikkerheten rundt amerikansk avgjørelse om å heve gjeldstaket. Men jeg tror denne situasjonen vil løse seg, at de vil heve gjeldstaket, sier Wærsted til avisen.