Atlético Madrid er på jakt etter en erstatter for Sergio Aguëro, og torsdag kveld bekreftet Porto at klubben har akseptert et bud fra spanjolene på stjernespissen.Den spanske hovedstadsklubben må punge ut 40 millioner euro (312 millioner kroner) for colombianeren.Falcao må gjennomføre en medisinsk test og bli enig med Atlético om sine personlige detaljer før overgangen går i orden. Atlético Madrid har også lagt inn bud på Falcaos lagkamerat Ruben Micael.Radamel Falcao har vært i søkelyset til en rekke europeiske storklubber de siste månedene. Den colombianske spissen scoret 38 mål sist sesong og hjalp Porto til seier i serie, cup og europaligaen. I europaligaen hadde han 17 nettkjenninger. Han skrev nylig under en ny kontrakt med Porto. I avtalen er det en kjøpsklausul på 45 millioner euro (350 millioner kroner).Ruben Micael er også en sentral spiller for Porto. Midtbanespilleren ble hentet fra Nacional i januar 2010. Han scoret to ganger i landslagsdebuten for Portugal mot Finland i mars. (©NTB)