Eliteserie-spiller selges til utlandet for 8 mill.

Han har vært en av Eliteseriens aller største profiler de siste par årene. Nå er han klar for spill i utlandet. Prislapp: 8 millioner kroner.

Fotball - Foto: Scanpix
Kultur

Nosa Igiebor er klar for israelske Hapoel i Tel Aviv, og Lillestrøm får åtte millioner kroner for midtbanespilleren, melder rb.no.De to klubbene satte seg ved forhandlingsbordet like etter at kampen mellom Lillestrøm og Sarpsborg 08 var ferdigspilt søndag. Etter tre timer var det oppnådd enighet.- Jeg vil ikke kommentere noen summer, men slik fotballmarkedet er nå, mener jeg vi har fått en fair avtale, kommenterer sportsdirektøren i Lillestrøm, Torgeir Bjarmann.Igiebor har allerede ferdigforhandlet sin personlige avtale med israelerne, og allerede mandag morgen satte 20-åringen seg på flyet til Tel Aviv. Før han blir endelig klar for Hapoel, må Igiebor gjennom den obligatoriske legetesten, melder Romerikes Blad.Nosa har vært en av Eliteseriens største profiler de siste par årene, men har kommet på kant med Lillestrøm og trener Henning Berg den siste tiden.Nosa har scoret åtte mål på 17 kamper i serien i år og var så sent som 3. august med på å senke Tromsø på Åråsaen stadion med to baller i garnet(©NTB)