Følte seg truet til å si opp jobben

Yvonne Stenersens assistent fikk fyken, etter kun to måneder i jobben.

yvonne stenersen.jpg
Kultur

I dag og i morgen, går arbeidsrettssaken mellom Idunn Myklebust og Aircontactgruppen, i Oslo tingrett. I to måneder skal Myklebust ha vært ansatt som assistent for mangemillionæren, Yvonne Stenersen (bildet) i Aircontactgruppen.Mor og sønn eier Aircontactgruppen sammen. I 2009 omsatte de for 354 millioner, med overskudd på over 64 millioner.Yvonne Stenersen omtales ofte som "dronnings Sonjas nærmeste venninne". I 2009 var inntekten hennes 12, 4 millioner, og 70 åringen står oppført med en formue på 76 millioner. Det var på en fest hos Stenersen at kong Harald og dronning Sonja møttes for første gang.Sønnen, Johan Cristopher Stenersen (37), var Myklebusts nærmeste overordnede.- Jeg følte det som at jeg var en liten hund, han kunne herje så mye som han ville med, sier Idunn Myklebust til Finansavisen.Problemene tårnet seg opp for den nyen sekretæren. Til slutt skal hun ha følt seg tvunget til å skrive sin egen oppsigelse.Les mer i dagens utgave a Finansavisen.