Kjøper vintage for titusener

I butikken "Vintage..." kan du kjøpe brukte merkevesker. Innehaver Kristian Stubergh kan melde om stor etterspørsel.

merkevesker.jpg
Kultur

- Jeg har merket stor etterspørsel etter brukt og vintage den siste tiden, sier Kristian Stubergh til Finansavisen.I oktober i fjor startet han butikken "Vintage..." i Bogstadveien 30, som selger merkevesker fra blant annet Louis Vuitton, Chanel, Mulberry, Dior og Valentino med mer. Fellesnevneren er at veskene er brukt og/eller vintage, og akkurat nå bugner butikken over av lekre merkevesker.- Chanel 2.55 er det hotteste akkurat nå, men om lommeboken ikke er helt full, så kan man fint kjøpe andre ting også, sier Stubergh. Merkevesken ligger fra om lag 7.500 kroner og oppover, noe som fortsatt er langt billigere enn å kjøpe den ny til 22.000 kroner.