«Deres kongelige høyheter kronprinsesse Victoria og prins Daniel har den store gleden å meddele at de venter barn», skrive hoffet i en pressemelding.Fødselen er beregnet til mars 2012.«Den vordende moren har det bra. I løpet av høsten ventes ingen større forandringer i kronprinsesseparets program», skriver hoffet.Til avisen sier Victoria at hun gleder seg til høsten.- Jeg har svært mye å se fram til i høst, sier hun.Avisen har allerede bedt leserne om å sende inn gratulasjoner til paret.Spekulasjoner om hvorvidt Victoria er gravid har pågått siden bryllupet 19. juni i fjor. Og torsdag klokka 15 ble det mange svensker har ventet på, endelig bekreftet: En tronarving er på vei.- Alle har det bra. Alle i familien gleder seg over beskjeden, sier hoffets informasjonssjef, Bertil Ternert.At graviditeten ble avslørt torsdag, var kronprinsessens egen beslutning. Hoffet hadde forberedt sine servere ekstra godt, men likevel førte den gledelige beskjeden til at kongefamiliens hjemmeside i stor grad lå nede like etter at meldingen var kunngjort. (©NTB)