- Menn og kvinner blir aldri likestilt

Hilary Devey er leder for en milliardindustri. Likevel tror hun aldri at kvinner og menn vil bli likestilt på arbeidsplassen.

hilary denvey.jpg
Kultur

Det nyeste tilskuddet av entreprenører på BBC2´s TV-show, Dragons Den, Hilary Devey representerer det beste av britiske forretningskvinner.Til tross for hennes suksess tror hun ikke det er mulig for kvinner å få alt.- Kvinner vil ha barn, krever familieliv, men kan ikke få alt. Det kan derimot menn, sier Devey til DailyMail.Til den britiske nettavisen sier 54-åringen at kvinner hverken vil, eller takler å bli behandlet likt som menn på arbeidsplassen.- Mange kvinner vil ikke ofre familie framfor karriere. Det er slik Gud har skapt oss. Det er menneskets natur, sier hun og legger til; grunnen er ren genetikk- en mann kan ikke føde.Den Bolton-fødte forretningskvinnen innrømmer at hennes egen familie kan ha lidd under hennes ambisjoner, om å skaffe seg både familie og karriere. Hun spør seg om hennes beslutning om å ofre tiden hjemme framfor timer tilbrakt på kontoret, kan ha resultert i sønnens heroinavhengighet.- Jeg har tenkt at, hadde jeg vært der mer for ham, kunne situasjonen vært annerledes. Selv motsier han dette med at ruspresset, og tilgangen på stoff, var det som motiverte ham til å begynne.Men den tidligere alenemoren tror hennes suksess har betalt en dyr pris.- Menn og kvinner blir aldri likestilt.