Møtet fant sted i hovedstaden Naypyidaw fredag i forbindelse med et seminar om økonomisk utvikling, opplyser tjenestemenn.I forrige uke møtte Suu Kyi arbeidsminister Aung Kyi, som skal ha antydet at det ville være mulig for henne å møte presidenten.Den burmesiske opposisjonslederen og nobelprisvinneren ble i november i fjor løslatt etter sju år i sammenhengende husarrest. Hun har aldri tidligere besøkt den nye hovedstaden som ble etablert av militærjuntaen i 2005. Hun har heller aldri tidligere møtt president Thein Sein.Kilder i Suu Kyis parti NLD bekreftet fredag morgen at hun hadde forlatt sitt hjem i Rangoon med bil og satt kursen mot Naypyidaw.NLD boikottet fjorårets valg og ble som følge av dette fratatt statusen som politisk parti.Den siste tiden har det vært flere tegn til oppmykning mellom opposisjonen og makthaverne. (©NTB)