Lars Elton Myhre (27) kjørte inn til 3. plass i et slalåmrenn på New Zealand natt til onsdag. Amerikanske Will Brandenburg vant rennet.Nest best av de norske ble Martin Budal på 12. plass. Emil Bjørtomt Kristiansen endte på 17.Den slovakiske toppalpinisten Veronika Zuzulova vant kvinnenes slalåmrenn.Kristine Gjelsten Haugen (19 år på renndagen) ble beste norske kvinne på 2. plass, med bestetid i 2. omgang med 18 hundredeler. Ragnhild Mowinckel (19) endte på 5. plass.Tirsdag kjørte Annie Winquist seg opp fra 6. plass til 2. plass i storslalåmrennet. Også hun måtte se seg slått av Veronika Zuzulova.Etter 1. omgang i storslalåmrennet var Chloe Margrethe Fausa i teten, mens Kristine Gjelsten Haugen lå på tredjeplass. I 2. omgang kjørte Haugen ut mens Fausa gjorde noen småfeil og falt ned til 6. plass.Jonathan Nordbotten kjørte inn til 4. plass i mennenes storslalåmrenn, mens Markus Nilsen ble nummer 6.Rennene inngikk i kontinentalcupen, Australia New Zealand Cup, og i .