Nå kommer iPad i gull

Vil du ha din egen iPad i 24 karat gull, med glitrende diamanter? Da må du regne med å svi av 44 millioner kroner.

to ipad.jpg
Kultur

Drømmer du om din egen iPad i gull? Nå er den her, skriver Forbes Magazine.Den kjente London-baserte designeren, Stuart Hughes, er igjen på banen med å gjenskape lukrativt design av hverdagsprodukter og såkalte "gadgets".Tidligere har han blant annet laget iPhone og spillkonsoller i gull og diamanter. Og med den nye iPad 2 Gold History Edition har han virkelig overgått seg selv.Med en total vekt på 2.000 gram, er ipad'en gullbelagt med 24 karat gull, samt har Apples logo på baksiden med 53 feilfrie diamanter på totalt 12,5 karat.Videre er hovedrammen i fronten laget av verdens eldste stein, Ammolite, som kommer av fossiliserte skjell. Denne steinen mer enn 25 millioner år gammel, og som om ikke dette skulle være nok - biter av en 65 million år gammel Tyrannosaurus Rex-dinosaurs lårbein er lagt til ammolitten.For å gjøre "bling" faktoren komplett bærer også rammen en 8,5 karat, feilfri diamant omkranset av 12 andre glitrende diamanter.På designerens hjemmeside er iPad'en priset til fem millioner pund som tilsvarer om lag 43,9 millioner kroner.Med den prislappen kan den trygt kalles "verdens dyreste iPad".