Verken Egil «Drillo» Olsen eller toppfotballsjef Nils Johan Semb vil si om den nåværende landslagssjefen ønsker å fortsette i jobben.Drillo har kontrakt ut EM-kvalifiseringen og eventuelt EM-sluttspillet i Polen og Ukraina neste sommer. Så må kontrakten forlenges, eller en ny landslagssjef må på plass.- Jeg har tenkt og funnet ut hva jeg vil, og jeg har vært i lange samtaler med Nils Johan Semb. Nå er det opp til ham. Jeg er ferdig med den saken, sier Drillo kryptisk.Han henviser til toppfotballsjefen på spørsmål om han ønsker to nye år i sjefsstolen.- Vi hadde et møte i forbindelse med forrige landslagssamling. Det er alt jeg kan si om hans kandidatur, svarer Semb.Heller ikke eventuelle andre kandidater vil Semb si noe om.- Jeg kan ikke si akkurat antallet, men de kandidatene som er kartlagt og innenfor kravspesifikasjonen, er sortert ut.Når det blir klart er også en hemmelighet.- Jeg kan ikke være eksakt på når det blir klart. I utgangspunktet har jeg god tid. Drillo er med ut kvalifiseringen, og lykkes vi med det, fortsetter han til over sommeren.Ståle Solbakken var klar som arvtaker, men ble kjøpt ut av kontrakten og tok over treneransvaret i tyske Köln.Om Solbakken blir aktuell igjen dersom han får avskjed i Bundesliga?- Jeg går ikke rundt og spekulerer i om han får sparken eller ikke. For meg er han trener i Bundesliga, der jeg håper og tror han skal få suksess etter hvert, sier Nils Johan Semb. (©NTB)