+ mer
Audi blir sponsor for Tomas og Petter Northug. Foto: Harald A. Møller AS

Northug kjører Audi

Den tyske bilfabrikanten Audi blir sponsor for Tomas og Petter Northug de neste tre årene.

Petter Northug vraker Subaru til fordel for Audi. Den tyske bilfabrikanten blir sponsor for Tomas og Petter Northug de neste tre årene.- Langrenn er, som alpint, blitt en sport hvor marginene teller. Løpernes fokus på teknikk og kravet til kraft og utholdenhet, passer merkevaren Audi perfekt. I alpint er Aksel Lund Svindal vår fremste Audi-ambassadør. Med Team Northug i langrenn har vi nå noen av verdens ypperste idrettsutøvere med oss på laget, sier Audi-direktør Vidar Eriksen.Den norske Audi-importøren ble kontaktet av Team Northug tidligere i år.- Både Tomas og Petter representerer Audi på en ypperlig måte. Både for Audi og for Northug ligger forspranget i teknikken. For oss er det derfor naturlig å stille oss bak deres profesjonelle satsing, sier Eriksen.Team Northug vil i tiden fremover kjøre en Audi A4 allroad og en Audi Q5.Vi er svært fornøyd med den avtalen vi har tegnet med Audi, sier manager John Northug. For oss er det viktig med en støttespiller som bidrar til at vi går en sikker og fremkommelig sesong i møte også på veien, avslutter John Northug.
Motor