Tutta» falt ut av tetsjiktet etter 2. runde lørdag, men en strålende sisterunde sendte henne tilbake i seierskampen.Den norske golfproffen gikk sju slag under par på søndagens runde og sikret seg dermed omspill mot sørkoreanske Choi Na-yeon. På første ekstrahull avgjorde Pettersen turneringen.- Det var en rå sisterunde i dag. Hun hentet opp ni slag for å klare omspill og deretter vant hun på første omspillshull. Jeg er utrolig stolt og imponert over Tuttas spill i dag, sa sportssjef Frode Scheie i Norges Golfforbund til NTB.Scheie på plass i Oregon for å følge den norske golfstjernen.Det var Tuttas annen turneringsseier på rad og hennes tredje totalt i år. Tidligere i august vant hun Irish Open på europatouren. Hun gikk også til topps i LPGA-turneringen i New Jersey i slutten av mai.Med seieren klatret Suzann Pettersen til 3. plass på pengelisten. På sine 12 turneringer (2 færre enn de to foran henne på listen) har hun nå spilt inn 1,1 millioner dollar, tilsvarende 6 millioner kroner i år. I fjor spilte hun inn 1,56 millioner dollar på 19 turneringer.