Oslo Fashion Week vrakes

Norske designere vil heller til Danmark, enn å vise kolleksjonene her hjemme.

ofw.png
Kultur

Flere store navn, dukker ikke opp på Oslo Fashion Week i år. I stedet har de valgt å holde sine visninger i København.Blant dem som ikke dukker opp, er kjendis- og brudedesigner Leila Hafzi, samt Kjersti Vatle Toresen, bak merket VATLE, skriver VG.I tillegg har flere norske designere, som Veronica B. Vallenes, Helje Hamre og Haaningn og Htoon, bevisst valgt å bruke København Fashion Week som sitt utstillingsvindu.- Det må bli en mer seriøs ramme rundt moteuken i Norge, for at vi skal ønske å vise kolleksjonene hjemme. I København kommer all internasjonal presse, og det er viktig for innkjøpere, sier Vallenes.Hun etterspør strengere regler under Oslo Fashion Week, noe hun igjen mener vil bidra til kvalitet.Oslo Fashion Week går av stabelen for16. gang, neste uke.