Reality-deltakere får betalt for ikke å bruke merkeklær

Deltakerne i et amerikansk realityshow får et uvanlig tilbud fra produsenten av klær av merket Abercrombie & Fitch (A&F). De kan få kontant betaling for å la være å bruke A&F-plagg.

Mike Sorrentino fra TV-serien Jersey Shore på MTV - Foto: AP
Veien hit
Tilbudet gjelder deltakerne i fjernsynsserien «Jersey Shore» og spesielt en nokså rufsete mann ved navn Michael Sorrentino. En talsmann for A&F sa onsdag at selskapet er svært bekymret over at Sorrentinos bruk av A&F-klær skader selskapets anseelse.Bruken går også ut over kunder som har kjøpt slike klær, het det videre. «Jersey Shore» følger åtte italiensk-amerikanere på sommerferie, og er blitt kritisert fordi serien angivelig gir et feilaktig inntrykk av folk med italiensk bakgrunn. (©NTB)