Rekdal får millioner til spiss

Aalesund-trener Kjetil Rekdal har lenge gitt uttrykk for at han ønsker seg en spiss. Nå har investorer gitt han mulighet til å disponere flere millioner på en storscorer.

Fotballtrener Kjetil Rekdal - Foto: Scanpix
Kultur

Rekdal har flere ganger gitt uttrykk for at han ønsker å forsterke stallen med en angriper, men har også vært klar på at klubbens økonomi ikke tillater store krumspring på overgangsmarkedet. Det har nå endret seg, etter at velvillige personer utenfor klubben har stilt midler til rådighet.- Jeg har sagt at det ikke er noen spiss til 1 million kroner vi er ute etter. Hvis vi først skal handle nå, går vi etter den ene spissen som vi virkelig tror kan forsterke stallen og som vi håper kan være en garantist for 10-12 mål i løpet av året. Det sier seg selv at det vil koste en del penger, sier klubbdirektør Henrik Hoff til Sunnmørsposten.Klubben kommer trolig til å søke seg til utlandet når de nå ser etter en forsterkning.- Hvor mange navn kan du nevne i Norge som vi kan være på jakt etter? Det er ikke mange. Og hvis den spilleren finnes, er det en spiller som mange klubber jakter, sier Hoff.Selv om sunnmøringene nå har mulighet til å forsterke stallen, så vil ikke pengene bli brukt om ikke den riktige muligheten dukker opp, ifølge klubbdirektøren.- Vi er ikke på jakt etter en spiss kun for å hjelpe laget i høst. Vi er mer på jakt etter den langsiktige typen som kan bidra for klubben i tre, fire sesonger framover. (©NTB)