Rekdal usikker på Nederland-reise

Aalesund-trener Kjetil Rekdal vet ikke om han blir med laget til returkampen mot Alkmaar i kvalifiseringen til europaligaen, melder VG Nett.

Kjetil Rekdal. Foto: Scanpix
Kultur

Rekdal ledet ikke laget i den første kampen mot nederlenderne på grunn av dødsfall i nær familie. Svogeren hans omkom i en fallskjermulykke ved Jarlsberg flyplass sist uke.Han var tilbake på sidelinjen da Aalesund møtte Strømsgodset i Drammen søndag, men blir værende i Oslo i noen dager. Onsdag reiser laget til Nederland.- Det er ikke avgjort om jeg blir med flyet onsdag. Begravelsen er på fredag formiddag, og jeg vet ikke om jeg rekker tilbake til Oslo da. Det har med logistikk å gjøre om jeg blir med, sier Rekdal til VG Nett.Aalesund vant 2-1 over Alkmaar i første kamp. Vinneren av oppgjøret er klar for gruppespill i europaligaen.