Therese Johaugs popularitet krysser landegrensene. Flyselskapet Mapjet, som driver med chartervirksomhet og utleie av fly, har lenge vært i samtaler med skiesset.- Jeg har vært på jakt etter en som henne i mange år, sier gründer, eier og direktør Peter Fiers til Dagbladet.Fiers oppdaget langrennsløperen da han satt og så på tremila fra Kollen-VM sammen med sin far på en hytte i Østerrike.- Therese Johaug har verdiene vi leter etter. Hun er seg selv, er energisk, står på samtidig som hun har det moro. Hun representerer det ekte. Vi har tenkt å prøve oss litt på det skandinaviske markedet også.Piers sitt selskap omsetter for om lag 50 millioner euro årlig.Avtalen Johaug skrev under på i Wien i går er trolig på rundt en halv million kroner i året. Johaug som er fra Dalsbygda i Os skal pryde selskapets internettsider, samt brukes i markedsføring.- Det er moro å bli støttet av et internasjonalt firma, og dette er noe jeg absolutt kan stå for, sier Johaug til avisen.Les også: