Sikret seg internasjonal avtale

Mandag signerte Therese Johaug en kontrakt med et østerrisk flyselskap. Den er trolig verdt en halv million.

johaug.jpg
Kultur

Therese Johaugs popularitet krysser landegrensene. Flyselskapet Mapjet, som driver med chartervirksomhet og utleie av fly, har lenge vært i samtaler med skiesset.- Jeg har vært på jakt etter en som henne i mange år, sier gründer, eier og direktør Peter Fiers til Dagbladet.Fiers oppdaget langrennsløperen da han satt og så på tremila fra Kollen-VM sammen med sin far på en hytte i Østerrike.- Therese Johaug har verdiene vi leter etter. Hun er seg selv, er energisk, står på samtidig som hun har det moro. Hun representerer det ekte. Vi har tenkt å prøve oss litt på det skandinaviske markedet også.Piers sitt selskap omsetter for om lag 50 millioner euro årlig.Avtalen Johaug skrev under på i Wien i går er trolig på rundt en halv million kroner i året. Johaug som er fra Dalsbygda i Os skal pryde selskapets internettsider, samt brukes i markedsføring.- Det er moro å bli støttet av et internasjonalt firma, og dette er noe jeg absolutt kan stå for, sier Johaug til avisen.Les også: - Therese er verdt millioner

Nyheter
Kultur