Partene satt sammen fredag formiddag for å forsøke og finne en løsning i saken, men det viste seg å være umulig, og fredag ettermiddag var bruddet klart.Det blir streik i de to øverste spanske fotballseriene. Spillerforeningen har truet med streik i de to første serieomgangene. Den første starter allerede lørdag. Det er foreløpig ikke klart om dette er et standpunkt som fortsatt står.Spillerne vil ha bedre garantier for lønnsutbetalinger. Ligaen har lovet å sette av penger i et fond, men uten at spillerne i de 42 ligalagene så langt er fornøyde.En streik vil skape store problemer for avviklingen av årets sesong, ettersom det ikke er lov å spille kamper etter 13. mai neste år, som følge av EM-sluttspillet i Polen og Ukraina.Partene har møttes flere ganger den siste tiden i forsøk på å løse konflikten, men alle forsøk har falt i fisk. nå har flere klubber varslet at treninger fram til tirsdag er kansellert. (©NTB)