- Ta vare på den gode samtalen

Konserndirektør Livforsikring i KLP, Ida Espolin Johnson, blir mer og mer avhengig av å ha uker med sol og varme.

ida espolin johnson sp.jpg
Kultur

- Sommeren er tiden for et avbrekk, mener Ida Espolin Johnson, konserdirektør Livforsikring i KLP.Aller helst med sol og varme, eller en tur på fjellet.- Her er det faktisk sol nå. Jeg er på hotellferie ved en strand i Nederland, forteller Espolin Johnson over telefon.Konserndirektøren foretrekker mer og mer ferie i sydligere strøk. Men hun tar gjerne på seg mer robust skotøy, for å gå fra hytte til hytte i den norske fjellheimen.- Hva gjør du for å lade batteriene?- Da er jeg sammen med mennesker som betyr noe for meg. Vi kan gjøre mye sammen, som å reise til et nytt sted, sier hun. Jeg liker også å holde meg i fysisk aktivitet, og har alltid med meg joggeskoene.Når det gjelder det perfekte sommermåltidet, er det ikke maten som står i fokus, for lederen i KLP. Det er menneskene. Den gode samtalen, og et glass vin.- Den gode samtalen rundt et bord, er det som skal til, sier hun.For Espolin Johnson er også aktivitet et stikkord. Hun kan godt finne på å hoppe i strikk, eller spille biljard når hun har ferie.- Variasjon, er viktig for meg. Akkurat som at jobben min er hektisk og variabel, ønsker jeg forskjellige aktiviteter å kose meg med om sommeren, sier hun.Om Espolin Johnson kan gi ett tips til leserne av HegnarKvinner, er det følgende;- Ta alltid med joggeskoene på ferie. Og få aldri dårlig samvittighet om du ikke bruker dem!NB! Hver ukedag, sommeren gjennom, snakker kvinnelige næringslivstopper, konsernsjefer, politikere, analytikere, meglere, grundere og kultureliten om hva sommer betyr for nettopp dem. Følg med på sommerpraten på HegnarKvinner